Skip to main content Skip to secondary content (sidebar) Skip to global menu

Ståle Fure og Tom Jørann Giske

Ståle Fure og Tom Jørann Giske
Tidligere automasjonsstudenter

Gjennom praksisprosjektoppgaven fikk vi vist oss frem for bedriften, og uten dette prosjektet hadde vi trolig ikke fått denne jobben, sier Ståle Fure.
I dag jobber han som prosjektingeniør sammen med sin tidligere studiekamerat Tom Giske. De to holdt sammen gjennom studiet, og er begge ansatt på automasjonsavdelingen i Ulstein Elektro AS.

Vi gjennomførte et prosjekt hos Ulstein i det siste halve studieåret. Der fikk vi komme og jobbe konkret med et produkt som skulle være ferdig i mai. Det meste vi lærte på skolen er svært relevant i vår arbeidssituasjon. I siste studieår valgte vi fag som åpnet for nært samarbeid med næringslivet, og det ga full uttelling for oss. Industrien er avhengig av at studentene har drevet med noe relevant. Bedriftene har høye forventninger.

Det er det som er så gøy med denne linja, at du får drive med spennende og spenstige prosjekter. Studiet gir gode muligheter til ikke bare å fordype seg på skolen, men også å komme ut til bedrifter. Samtidig er fasilitetene på skolen veldig gode.

Det er gode tider for automasjonsstudenter, vi var heldige og kom ut i et godt arbeidsmarked, sier Tom.

Tilbake

Studiefakta

Studiets navn:
Bachelor i ingeniørfag, Automatiseringsteknikk
Søkerkode:
225017
Søknadsfrist:
15. april
Søknad til:
Kontaktinformasjon:
Fag- og studieplaner:
Hva skjer på HiÅ
12/02: Styremøte
13/03: Styremøte
23/04: Styremøte
16/06: Styremøte